EN | DE

u srcu prirode

hotel adria

Nalazimo se u prekrasnoj borovoj šumi, udaljeni 350 metara od glavne biogradske plaže Soline i 800 metara od strogog centra Biograda.

Tijekom glavne turističke sezone hotel se tržišno pozicionirao kao obiteljski hotel sa all inclusive ponudom, mogućnošću usluge polupansiona.

U vrijeme pred i posezone prima domaće i inozemne grupe koje odabiru Biograd za mjesto odmora ili su na proputovanju prema južnim jadranskim destinacijama.

POBJEGNITE U SRCE PRIRODE NA SUNČANU BIOGRADSKU RIVIJERU. IDEALNO MJESTO ZA AKTIVAN ODMOR.

informacije

Osnovne informacije:

  • BUFFET DORUČAK (07:00 – 10:00)
  • BUFFET RUČAK (12:00 – 14:00)
  • BUFFET VEČERA (19:00 – 21:00)

Ukoliko ste rezervirali uslugu all inclusive prvi dan započinjete sa ručkom.

ALL INCLUSIVE usluga uključuje: buffet doručak, buffet ručak i buffet večera s pićem uz obroke u restoranu (gazirana i negazirana bezalkoholna pića i sokovi, voda, mineralna, pivo, stolno vino crno i bijelo, ); popodnevni snack 16:00h-17:00h (kava, čaj, keksi, grisini, sladoled za djecu prema tjednom rasporedu); piće na all inclusive baru, uz vanjski bazen, svaki dan 10:00h-23:00h (pivo, vino, gazirana i negazirana bezalkoholna pića i sokovi, domaća alkoholna pića četiri vrste, filter kava – posluživanje u plastičnim čašama).

POLUPANSION (HB) usluga uključuje: buffet doručak i večera s pićem uz obroke u restoranu (gazirana i negazirana bezalkoholna pića i sokovi, voda, pivo, stolno vino)

Hotelski sadržaji uključeni u cijenu:

  • Vanjski bazeni
  • Unutarnji bazen (zatvoren)
  • Animacija 6 dana u tjednu

dječji krevetić: besplatno uz prethodnu provjeru raspoloživosti

Parking

Parking nije uključen u cijenu i naplaćuje se za osobna vozila 10,00 € na dan na ograđenom parkingu pored hotela i 12,00 € na dan na parkingu ispred hotela. Bus parking iznosi 15,00 € po danu na ograđenom parkiralištu pored hotela.

Prijaviti se