EN | DE

Smještaj

Max 3 osobe, Veličina sobe: 18m2, Privatna kupaonica i WC

Standard dvokrevetna soba s pomoćnim ležajem i balkonom

Standardne dvokrevetne sobe s dodatnim krevetom i balkonom pružaju ugodan smještaj za maksimalno tri osobe. Sa svojih 18 kvadratnih metara, ove sobe nude prostran i udoban prostor za boravak. Osnovni ležaj je twin bed, koji se može odvojiti prema preferencijama gostiju. U kupaonici s kadom možete pronaći i sušilo za kosu te osnovnu kozmetiku. Soba je opremljena LCD televizorom te klima uređajem.

Sadržaji: Moguć dodatni ležaj, Posteljina i ručnici, Mogućnost dječjeg krevetića, Balkon, Klima uređaj, Privatna kupaonica i WC, Sušilo za kosu, Mini bar, Sef u sobi, TV, Satelitska televizija, Direktna telefonska linija, Pristup internetu, Wi-Fi, Hotelska kozmetika, Utičnice 220 V, Detektor dima, Nepušačke sobe.

Max 2 osobe, Veličina sobe: 18-22m2, Privatna kupaonica i WC

Superior dvokrevetna soba s balkonom

Superior dvokrevetne sobe s balkonom namijenjene su za maksimalno dvije osobe. Prostiru se na površini od 18 do 22 četvorna metra i opremljene su bračnim krevetom ili dva odvojena ležaja. Sve sobe su klimatizirane i opremljene LCD TV-om sa satelitskim programima. Kupaonica u sobi uključuje kadu, sušilo za kosu i osnovne kozmetičke potrepštine za goste.

Sadržaji: Posteljina i ručnici, Mogućnost dječjeg krevetića, Balkon, Klima uređaj, Privatna kupaonica i WC, Sušilo za kosu, Mini bar, Sef u sobi, TV, Satelitska televizija, Direktna telefonska linija, Pristup internetu, Wi-Fi, Hotelska kozmetika, Pristup ključ karticom, Utičnice 220 V, Detektor dima, Nepušačke sobe.

Max 4 osobe, Veličina sobe: 22m2, Privatna kupaonica i WC

Standard obiteljska soba za 4 osobe sa balkonom

Standardne obiteljske sobe s balkonom predstavljaju idealan smještaj za obitelji, omogućujući udoban boravak za maksimalno četiri osobe. Ove prostrane sobe prostiru se na 22 kvadratna metra i opremljene su SAT LCD televizorom, tri kreveta i dodatnim pomoćnim ležajem. Kupaonica uključuje kadu, sušilo za kosu i osnovnu kozmetiku, pružajući sve potrebno za njegu i osvježenje.

Sadržaji: Mogući dodatni ležaj, Posteljina i ručnici, Mogućnost dječjeg krevetića, Balkon, Klima uređaj, Privatna kupaonica i WC, Sušilo za kosu, Mini bar, Sef u sobi, TV, Satelitska televizija, Direktna telefonska linija, Pristup internetu, Wi-Fi, Hotelska kozmetika, Utičnice 220 V, Detektor dima, Nepušačke sobe.

Max 3 osobe, Veličina sobe: 18-22m2, Privatna kupaonica i WC

Superior dvokrevetna soba s pomoćnim ležajem i balkonom

Superior dvokrevetne sobe s dodatnim ležajem i balkonom su namijenjene za boravak maksimalno troje gostiju. Prostiru se na površini od 18 do 22 kvadratna metra i opremljene su bračnim krevetom ili s dva odvojena kreveta te dodatnim pomoćnim ležajem. Sve sobe su klimatizirane i opremljene satelitskim LCD televizorima. Kupaonica u sobi uključuje kadu, sušilo za kosu i osnovne kozmetičke potrepštine za goste.

Sadržaji: Mogući dodatni ležaj, Posteljina i ručnici, Mogućnost dječjeg krevetića, Balkon, Klima uređaj, Privatna kupaonica i WC, Sušilo za kosu, Mini bar, Sef u sobi, TV, Satelitska televizija, Direktna telefonska linija, Pristup internetu, Wi-Fi, Hotelska kozmetika, Pristup ključ karticom, Utičnice 220 V, Detektor dima, Nepušačke sobe.

Max 3 osobe, Veličina sobe: 18-25m2, Privatna kupaonica i WC

Superior obiteljska soba s balkonom

Superior obiteljske sobe s balkonom pružaju savršeno iskustvo za boravak obitelji, s mogućnošću smještaja do tri osobe. Prostrane dimenzije sobe, od 18 do 25 kvadratnih metara, omogućavaju udoban smještaj, a unutar sobe gosti će pronaći udoban bračni krevet i dodatni pomoćni ležaj. Soba je opremljena modernom kupaonicom koja uključuje kadu, sušilo za kosu te osnovnu kozmetiku. Dodatno, soba je opremljena LCD televizorom te klima uređajem.

Sadržaji: Mogući dodatni ležaj, Posteljina i ručnici, Mogućnost dječjeg krevetića, Balkon, Klima uređaj, Privatna kupaonica i WC, Sušilo za kosu, Mini bar, Sef u sobi, TV, Satelitska televizija, Direktna telefonska linija, Pristup internetu, Wi-Fi, Hotelska kozmetika, Pristup ključ karticom, Utičnice 220 V, Detektor dima, Nepušačke sobe.

Max 3 osobe, Veličina sobe: 18-28m2, Privatna kupaonica i WC

Classic trokrevetna soba s pomoćnim ležajem i balkonom

Klasične trokrevetne sobe s dodatnim ležajem i balkonom pružaju savršeno iskustvo za obitelji s dvoje djece. Udobnost je osigurana bračnim krevetom i dva pomoćna ležaja unutar prostrane sobe koja se prostire od 18 do 28 m2. Svaka soba je opremljena modernim sadržajem, uključujući LCD televizor za zabavu, klima uređaj za prilagodbu temperature prema željama gostiju te kupaonicu s tušem, sušilom za kosu i osnovnom kozmetikom.

Sadržaji: Moguć dodatni ležaj, Posteljina i ručnici, Mogućnost dječjeg krevetića, Balkon, Klima uređaj, Privatna kupaonica i WC, Sušilo za kosu, TV, Satelitska televizija, Direktna telefonska linija, Pristup internetu, Wi-Fi, Hotelska kozmetika, Utičnice 220 V, Detektor dima, Nepušačke sobe.

Max 3 osobe, Veličina sobe: 18-22m2, Privatna kupaonica i WC

Classic dvokrevetna soba s pomoćnim ležajem i balkonom

Klasične dvokrevetne sobe s pomoćnim krevetom namijenjene su za maksimalno tri osobe. U prostranim sobama, površine od 18 do 22 m2, gosti mogu birati između udobnog bračnog kreveta ili dva odvojena kreveta, uz dodatak jednog pomoćnog ležaja za potpuni komfor. Opustite se uz raznovrsne satelitske programe na LCD TV-u i uživajte u prekrasnom pogledu koji se pruža s balkona sobe. Sve sobe su klimatizirane, a kupaonice su opremljene tušem, sušilom za kosu, ručnicima i osnovnom kozmetikom.

Sadržaji: Dodatni ležaj moguć, Posteljina i ručnici, Mogućnost dječjeg krevetića, Balkon, Klima uređaj, Privatna kupaonica i WC, Sušilo za kosu, TV, Satelitska televizija, Direktna telefonska linija, Pristup internetu, Wi-Fi, Hotelska kozmetika, Utičnice 220V, Detektor dima, Nepušačke sobe.

Prijaviti se